Recent Comments

   

   

   

  Opbrengstgarantie in 4 simpele stappen

  • Ontwerp en advies

  • Offerte en garantievoorstel

  • Installatie

  • Monitoring service

  Consult met Zonnegarant

  Ontwerp en advies


  In overleg ontwerpt een aangesloten partner installateur een zonnepaneelsysteem dat voldoet aan uw wensen.

  Via onze software worden de panelen op uw huis ingetekend, zodat we direct kunnen zien hoe de panelen op uw dak passen. Onze partner installateur vertelt u alles over wat het beste past bij uw situatie.

  Opbrengstgarantie voorstel


  Gebruik wordt gemaakt van een 360 graden analyse en rekenmodellen van de TU Delft om de opbrengst van het ontworpen systeem exact te berekenen. Hierbij worden obstakels zoals begroeiing of bebouwing meegenomen. In de viewer hiernaast ziet u een voorbeeld.

  De resultaten ontvangt u als vrijblijvend advies, waarbij u meteen inzicht heeft in de kosten en de opbrengsten. De jaarlijkse opbrengst in kWh is gegarandeerd, zodat u bent verzekerd van een minimale opbrengst. Extra opbrengst is uiteraard gewoon voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

  ZON

  Installatie


  Wij werken samen met een select aantal installateurs om kwaliteit en service te kunnen waarborgen. Dit is van groot belang vanwege de verstrekte garanties. Bent u ook klaar voor het opwekken van eigen zonnestroom?

  Met uw installateur bespreekt u het gewenste installatiemoment. De installatie is doorgaans in een halve dag voor elkaar. De zonnepanelen worden aangesloten op een aparte groep in uw meterkast en er wordt gezorgd voor een nette afwerking.

  Na installatie ontvangt u van Stichting Zonnegarant een korte checklist om samen na te gaan of alles volgens plan is gerealiseerd. Zo zijn we direct betrokken bij de juiste werking van uw zonnesysteem.

  Opbrengstgarantie en Monitoring


  Zonnegarant houdt in dat u verzekerd bent van de opbrengst van uw zonnepanelen. Na de installatie krijgt u de beschikking over een app waarmee u zelf live de opbrengst van uw systeem in de gaten kunt houden.

  Ook wij kijken continu met u mee en bepalen of de opbrengst van uw zonnesysteem overeenkomt met wat we verwachten op basis van de hoeveelheid zon. Klopt er iets niet? Dan nemen we direct contact met u op om een eventueel probleem te verhelpen. Zo krijgt u inzicht en de zekerheid van een goed functionerend zonnesysteem. Via de monitoring en garantie delen we de verantwoordelijkheid voor de opbrengst van uw zonnesysteem.

  monitoring
  chillen in tuin 1

  Vergoedingen direct op uw rekening


  Alles bij Zonnegarant draait om zekerheid en gemak. Daarom houden wij de opbrengst voor u bij en ontvangt u hiervan jaarlijks een afrekening. Is de opbrengst lager dan gegarandeerd? Dan ontvangt u de vergoeding direct op uw rekening, u hoeft dus geen claims in te dienen of formulieren op te sturen. Zo kunt u genieten zonder zorgen.

  Nauwkeurige opbrengstberekening voor uw dak