Recente reacties

  Partner Installateurs

  365zon logo rond

  365zon is de eerste partner van Stichting Zonnegarant, en is sinds 2014 zeer nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling. We kennen 365zon als een zeer behulpzame partij met een snelle en goede service. Dat blijkt dan ook uit de klantbeoordelingen. Qua materialen kiest 365zon voor een sterke prijs-kwaliteit verhouding en weet de installaties dan ook zeer scherp te prijzen.

  comfort_partners-tbi

  Comfort Partners creëert comfort in én rondom woningen. “Onze beste mensen werken gestructureerd op innovatieve wijze samen voor maar één doel: optimale dienstverlening voor onze klant.” Het doel is woningen voorzien  van hoogwaardige installaties voor een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat.

  solar-store-logo-no-background

  Dat de heren van De Solar Store niet per toeval in het vak beland zijn, merkt u zodra u ze ontmoet. Stuk voor stuk zijn het enthousiastelingen die samen werken aan een duurzamer Nederland. Met elk zonnepaneel maken we de wereld een stukje groener. En zeg nou zelf: dat is toch werk om trots op te zijn?

  logo-puresolar

  PureSolar is een bedrijf gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kan tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit worden geleverd. PureSolar vindt dat een zonnepaneel systeem maatwerk dient te zijn.

  return-on-energy-220

  Return On Energy is een groeiend, dynamisch bedrijf met de focus op zonne-energie. Binnen Return On Energy wordt gewerkt met een gedreven en ambitieus team. Ook voor duurzame oplossingen naast zonne-energie kunt u met vragen bij Return On Energy terecht.

  zonnepanelen opbrengstgarantie

  Stichting Zonnegarant staat open voor partner installateurs met een focus op extra zekerheid voor de consument. Wilt u zich als installateur ook onderscheiden met onafhankelijke monitoring en opbrengstgaranties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden.

  solar life logo

  Solar Life is een enthousiaste organisatie met eigen benadering, opgericht uit passie voor besparing op energiekosten en oog voor het milieu. Voor het uitlezen van de Solar Edge omvormers verzorgt Zonnegarant de monitoring waarmee extra zekerheid worden geboden.

  zonnepanelen opbrengstgarantie

  Ook voor SDE+ projecten kan Zonnegarant monitoring en een opbrengstgarantie bieden. Verschillende partners dragen hun projecten aan ter controle en om zekerheid via Zonnegarant in hun voorstel mee te kunnen nemen naar de klant. Doet u ook veel grote PV projecten?

  Ontwikkelingspartners

  SolarMonkeySquare

  Solar Monkey is een spinoff van de TU Delft en is de ontwikkelaar van alle software die ten grondslag ligt aan de opbrengstberekeningen. Daarnaast is Solar Monkey initiatiefnemer van Stichting Zonnegarant.

  Climate KIC Accellerator

  Climate Kic is een initiatief van de EU en helpt bij het commercialiseren van cleantech ondernemingen via Europese subsidie, netwerk en coaching. Solar Monkey en Zonnegarant zijn trots deelnemer van het prestigieuze Accelerator programma.

  TU_Delft_logo

  De oorsprong van de rekenmodellen en software liggen bij de TU Delft. Beide oprichters zijn alumni ingenieurs van de TU en via intensief contact met zowel professoren als studenten worden de producten en diensten geoptimaliseerd.

  yesdelft logo

  Yes!Delft is de grootste en meest succesvolle technologische incubator van Europa. Het netwerk van Yes!Delft is een grote drijvende kracht achter Stichting Zonnegarant.

  Innovation Quarter

  Voor succesvol innoveren is geld nodig. Het investeringsfonds van Innovation Quarter biedt technologiebedrijven durfkapitaal om innovaties naar de markt te brengen. Dit alles met de ambitie om de regionale economie naar een hoger niveau tillen.

  Overige partners

  IndependerLogo_standaard
  wenudge