Recent Comments

  2V0-621 study material 300-135 certification exam 70-533 exam dumps exambestpdf

  zonnepanelen opbrengstgarantie

   Stichting Zonnegarant staat open voor partner installateurs met een focus op extra zekerheid voor de consument. Wilt u zich als installateur ook onderscheiden met onafhankelijke monitoring en opbrengstgaranties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden.

   

  zonnepanelen opbrengstgarantie

  Ook voor SDE+ projecten kan Zonnegarant monitoring en een opbrengstgarantie bieden. Verschillende partners dragen hun projecten aan ter controle en om zekerheid via Zonnegarant in hun voorstel mee te kunnen nemen naar de klant. Doet u ook veel grote PV projecten?

  Partner Installateurs

  365zon logo rond

  365zon is de eerste partner van Stichting Zonnegarant, en is sinds 2014 zeer nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling. We kennen 365zon als een zeer behulpzame partij met een snelle en goede service. Dat blijkt dan ook uit de klantbeoordelingen. Qua materialen kiest 365zon voor een sterke prijs-kwaliteit verhouding en weet de installaties dan ook zeer scherp te prijzen.

  comfort_partners-tbi

  Comfort Partners creëert comfort in én rondom woningen. “Onze beste mensen werken gestructureerd op innovatieve wijze samen voor maar één doel: optimale dienstverlening voor onze klant.” Het doel is woningen voorzien  van hoogwaardige installaties voor een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat.

  solar-store-logo-no-background

  De Solar Store is niet per toeval in het vak beland. Dat merkt u zodra u ze ontmoet. Stuk voor stuk zijn het enthousiastelingen die samen werken aan een duurzamer Nederland. Met elk zonnepaneel maken we de wereld een stukje groener. En zeg nou zelf: dat is toch werk om trots op te zijn?

  logo-puresolar

  PureSolar is een bedrijf gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kan tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit worden geleverd. PureSolar vindt dat een zonnepaneel systeem maatwerk dient te zijn.

  return-on-energy-220

  Return On Energy is een groeiend, dynamisch bedrijf met de focus op zonne-energie. Binnen Return On Energy wordt gewerkt met een gedreven en ambitieus team. Ook voor duurzame oplossingen naast zonne-energie kunt u met vragen bij Return On Energy terecht.

  ess-logo-156

  ESS Zonnepanelen is van oorsprong een installatie/bouw bedrijf van Boelens Senior. Inmiddels hebben zoon en dochter, met de ervaring en kennis van hun vader, 8 jaar geleden ESS Zonnepanelen de duurzame schoenen aangetrokken. Wij hebben enorme stappen mogen maken op de duurzame markt en hebben gezorgd voor een gezonde groei binnen ons sterk familiebedrijf.

  solar life logo

  Solar Life is een enthousiaste organisatie met eigen benadering, opgericht uit passie voor besparing op energiekosten en oog voor het milieu. Voor het uitlezen van de Solar Edge omvormers verzorgt Zonnegarant de monitoring waarmee extra zekerheid worden geboden.

  kroon_solar_logo-klein

  Kroon Solar heeft het grootste netwerk en kennis op het gebied van Zonnestroom-systemen en het bedrijf is opgericht door Installateurs die gezamenlijk meer dan 25.000 tevreden klanten vakkundig hebben voorzien van zonnestroom-systemen waardoor alle situaties al bekend zijn en door deze ervaringen ook lange garanties kunnen geven. Doordat zij met de beste materialen werken en vakkundige installateurs met de juiste gereedschappen kunnen zij elke situatie aan.

  sunneroo

  Sunneroo is een sterk groeiende zonnepanelenspecialist die zich onderscheid door uitstekende service, uitsluitend gebruik van de beste materialen en eerlijk advies op maat. Dit alles doen zij voor concurrerende tarieven. Door de samenwerking met Solar Monkey en Zonnegarant zijn zij tevens in staat u te voorzien van een nauwkeurige opbrengstberekening en de mogelijkheid uw opbrengst te garanderen.

  Damsa-Solar

  Damsma Solar is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren, plaatsen en monteren van zonnepaneel-installaties. Wij nemen graag de tijd om te kijken wat precies bij u en uw levensstijl past en zorgen ervoor dat u daarmee het juiste rendement behaalt. Verder hoeft u zich alleen maar te focussen op de voorkeurselementen zoals bijvoorbeeld: de kleur of het merk van het zonnepaneel.

  Ontwikkelingspartners

  SolarMonkeySquare

  Solar Monkey is een spinoff van de TU Delft en is de ontwikkelaar van alle software die ten grondslag ligt aan de opbrengstberekeningen. Daarnaast is Solar Monkey initiatiefnemer van Stichting Zonnegarant.

  Climate KIC Accellerator

  Climate Kic is een initiatief van de EU en helpt bij het commercialiseren van cleantech ondernemingen via Europese subsidie, netwerk en coaching. Solar Monkey en Zonnegarant zijn trots deelnemer van het prestigieuze Accelerator programma.

  TU_Delft_logo

  TU Delft ontwikkelde de rekenmodellen en software. Beide oprichters zijn alumni ingenieurs van de TU en via intensief contact met zowel professoren als studenten worden de producten en diensten geoptimaliseerd.

  yesdelft logo

  Yes!Delft is de grootste en meest succesvolle technologische incubator van Europa. Het netwerk van Yes!Delft is een grote drijvende kracht achter Stichting Zonnegarant.

  Innovation Quarter

  Innovation Quarter biedt technologiebedrijven durfkapitaal om innovaties naar de markt te brengen. Het investeringsfonds heeft de ambitie om de regionale economie naar een hoger niveau tillen. Voor succesvol innoveren is geld nodig.

  Overige partners

  IndependerLogo_standaard

  nudge-logo_standard-15

  Nudgede grootste community op het gebied van duurzaamheid in Nederland, wilt impact maken door kennis en expertise te delen. Nudge verbindt consumenten, bedrijven, NGO’s en organisaties om positieve bottom-up initiatieven mogelijk te maken middels een online platform en breed netwerk.