Recent Comments

  Solar Monkey record: ruim 50.000 zonnesystemen ontworpen in 2017!

  By Cheyenne Raadtgever 12 March 2018No Comments
  Record

  Nederland verduurzaamt in rap tempo. Zonne-energie wordt steeds hotter en dat merken wij bij Solar Monkey en Stichting Zonnegarant ook. Het aantal zonnepaneelsystemen dat is ontworpen met de software van Solar Monkey, is in 2017 meer dan vertienvoudigd ten opzichte van 2016! Met de gebruiksvriendelijke software kunnen installateurs steeds meer ontwerpen maken in minder tijd. Met trots dragen wij, samen met onze partner installateurs, bij aan een duurzame marktgroei.

  Solar Monkey record: de feiten op een rij

  Al ruim drie jaar maakt de software van Solar Monkey het installateurs makkelijk om op schaal zonnepaneelsystemen te ontwerpen. Middels hoogtedata en 360-graden analyse wordt de te verwachten opbrengst exact berekend. Vernieuwingen in de software maken het ontwerpen nu nóg sneller en efficiënter. Het effect van deze ontwikkelingen is dan ook duidelijk merkbaar. Solar Monkey verwelkomde de afgelopen jaren de volgende hoeveelheden zonnepaneelsystemen:

  2015:  23 zonnepaneelsystemen
  2016:  4 .574 zonnepaneelsystemen
  2017:  50.248 zonnepaneelsystemen

  Verwacht wordt dat dit aantal blijft stijgen. Per week draaien wij nazorg zonnepanelenmomenteel 2.000 projecten. Met dat tempo stevenen we af op een nieuw Solar Monkey record van ruim 100.000 zonnepaneelsystemen in 2018!
  Een zelfde stijgende lijn zien wij ook bij Stichting Zonnegarant. Kijkend naar de gemonitorde zonnepaneelsystemen, heeft Zonnegarant de afgelopen drie jaar een enorme groei doorgemaakt, namelijk:

  2015:  221 zonnepaneelsystemen gemonitord
  2016:  577 zonnepaneelsystemen gemonitord
  2017:  1547 zonnepaneelsystemen gemonitord

  ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’

  Om deze groei door te zetten, blijft ook Zonnegarant zich ontwikkelen. Zo kunt u NU op de website live chatten met onze experts. Het maakt niet uit of u nieuw of al bekend bent met ons, de helpdesk is bedoeld voor iedereen! ‘Het klinkt cliché, maar de klant is koning. Wij hebben het klantencontact hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om dit te blijven optimaliseren. De live chat is hier een goed voorbeeld van’, aldus Jan-Pieter Versluijs. Wij ontvangen veel goede reacties van onze partner installateurs, zoals van Gerhard Kobesen: ‘Ik wilde al lang investeren in zonne-energie, maar kon nooit de knoop doorhakken. Zonnegarant heeft me over de drempel geholpen. Ik weet nu zeker dat mijn investering ook opbrengt wat mij is beloofd. Het stelt het me gerust dat er continu in de gaten wordt gehouden of het systeem nog goed presteert’.

  Over Stichting Zonnegarant

  Stichting Zonnegarant maakt zich sterk voor zonnestroom met 100% zekerheid. Nederlandse huishoudens genieten van slimme monitoring en zonnepanelen opbrengstgarantieopbrengstgaranties. Nadat de opbrengst van uw zonnepanelen is berekend met aan de TU Delft ontwikkelde software, wordt garantie geboden op de jaarlijkse energieopbrengst. De achterliggende technologie biedt continue monitoring van de prestaties en opbrengst van uw zonnepanelen. U ontvangt elk kwartaal een prestatierapport en u krijgt een notificatie als er tussentijds bijzonderheden worden ontdekt. Zo zorgt Stichting Zonnegarant ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen zonnestroom.

  Categories:
    RecordZonne-energieZonnepaneelsystemen
  00

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.