Recente reacties

  woco-zon

  365zon wint aanbesteding woningcorporaties met Zonnegarant

   

  woningcorporatiesSinds kort kunnen bewoners van de woningcorporaties ‘thuis en Woonbedrijf zelf kiezen voor zonnepanelen op hun woning. De komende tien jaar willen deze Eindhovense woningcorporaties ruim 10.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Tijdens de aanbestedingsprocedure koos 365zon voor een aanbod met Zonnegarant opbrengstgarantie en monitoring. Zij werden gekozen als meest geschikte leverancier!

   

  Zonnepanelen via woningcorporaties
  De Eindhovense installateur 365zon staat bij ons staat bekend als een klantgerichte partner met snelle en goede service. Zij zijn één van de eerste aanbieders van Zonnegarant en sinds 2014 nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Solar Monkey. Daar kunnen nu ook  huurders van twee woningcorporaties van gaan profiteren.
  Woonbedrijf en ‘thuis hebben allebei duurzaamheidsdoelstellingen en willen de uitstoot van CO2 verminderen. Tegelijkertijd willen de corporaties waar mogelijk de woonlasten van huurders beperken. Daarom is onderzocht welke daken van hun vastgoed geschikt is voor zonnepanelen. De bewoners van deze huurhuizen hebben vervolgens een aanbod gekregen om zonnepanelen te laten installeren.

  Huurders besparen op hun energierekening
  De huurders die het aanbod van de zonnepanelen accepteren betalen gedurende 25 jaar maandelijks een vast bedrag aan servicekosten. De huurders gaan er financieel op vooruit omdat hun energierekening  dankzij de zelf opgewekte zonnestroom omlaag gaat. ‘De besparing op de energierekening is gemiddeld 50 procent’, zeggen Van Gijzel en Reusken, managers van Woonbedrijf en ‘thuis.

  Zekerheid dankzij Zonnegarant
  Om de aanbesteding te winnen heeft 365zon onder anderen voor zekerheid gekozen. Huurders krijgen zowel de opbrengstgarantie als de monitoring service van Zonnegarant. Dit is door de woningcorporatie beoordeeld als het meest betrouwbare totaalpakket. De kundige installaties en persoonlijke benadering van 365zon, met de zekerheid van Zonnegarant blijkt een winnende combinatie. Het mag dat ook geen verrassing heten dat inmiddels al ruim 20 procent van de huurders het zonnepanelen-aanbod heeft geaccepteerd.

  Lees meer op SolarMagazine.nl en neem contact met ons (info@solarmonkey.nl) of 365zon op voor meer informatie over zonnepanelen met zekerheid voor woningcorporaties.

   woningcorporatieswoningcorporaties

   

  Category:
    Zonnegarant
  00